Χρήσιμες πληροφορίες

1. Ωράριο λειτουργίας: Το Κέντρο Ολιστικής Φροντίδας λειτουργεί καθημερινά από τις 10:00 το πρωί έως τις 20:00 το απόγευμα σε συνεχές ωράριο, εκτός Σαββατου - Κυριακής.

2. Κρατήσεις: Σας προτείνουμε να κλείνετε τα ραντεβού σας μία μέρα νωρίτερα για να μπορέσουμε να σας εξυπηρετήσουμε όσο καλύτερα γίνετε βάση της ώρας που θα σας βόλευε περισσότερο.
Για κρατήσεις τηλεφωνήστε μας στα τηλέφωνα:
Τηλέφωνο Κέντρου: 2551029877
Μπιζεργιαννίδου Κούλα : 6972-921322
Σκοπίντσεβα Αντωνίνα : 6936-959725

Επίσης μπορείτε να περάσετε από το
Κέντρο μας για να κάνετε την κράτησή σας και να σας ξεναγήσουμε στον χώρο μας Διεύθυνση: Ι.Καβύρη 55, 1ος όροφος (στην κάθοδο ) Αλεξανδρούπολη

3. Ακυρώσεις: Σε περίπτωση κωλύματος για οποιονδήποτε λόγο, θα σας παρακαλούσαμε να μας ενημερώσετε όσο το δυνατόν συντομότερα στα τηλέφωνα που αναγράφονται παραπάνω ή στην Επικοινωνία..

4. Κατά την άφιξη: Σας συνιστούμε να έρχεστε με συνέπεια στο ραντεβού σας ώστε να γίνει η πρώτη επαφή με τον χώρο και η λήψη ιστορικού (υγείας).
Σε περίπτωση που για κάποιο λόγο αργήσετε,χωρίς ενημέρωση, θα μειωθεί ο χρόνος της θεραπείας και δεν θα την απολαύσετε με την παρουσία πίεσης χρόνου.

5. Τι να φοράτε: Σας προτείνουμε να φοράτε άνετα καθημερινά ρούχα. Για θεραπείες όπως το Παραδοσιακό Thai Massage και Shiatsu θα πρέπει να φοράτε φόρμες.6. Πριν τη θεραπεία: Στο Κέντρο μας τηρούνται κανόνες υγιεινής.Πριν από κάθε θεραπεία θα πρέπει να έχετε κάνει ντους, να φοράτε καθαρά εσώρουχα και ρούχα.Ένα καθαρό σώμα δέχεται πιο εύκολο οποιαδήποτε θεραπεία όταν έχει αποδεσμευτεί από τοξίνες και ρύπους.
Σας παρέχουμε παντόφλες μίας χρήσης, πετσέτα σώματος-χεριών και καθαρό σεντόνι.

7. Κατά την θεραπεία: Οι περισσότερες θεραπείες γίνονται μόνο με το εσώρουχο σας.Ευαίσθητα σημεία είναι καλυμμένα με την πετσέτα σώματος που σας παρέχουμε.
Το λάδι που χρησιμοποιούμε για το μασάζ είναι αμυγδαλέλαιο,υπό-αλλεργικό, με ουδέτερο ph και άρωμα κατάλληλο ακόμα και για τα πιο ευαίσθητα δέρματα ή περιπτώσεις (π.χ θηλασμού).
Αιθέρια έλαια χρησιμοποιούνται στο μασάζ και γίνεται η μίξη εκείνη τη στιγμή με το λάδι, ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε οργανισμού.
Από τη λήψη ιστορικού θα λάβουμε υπόψιν οποιεσδήποτε αλλεργίες όπου θα αναφέρετε επίσης εάν θέλετε να χρησιμοποιήσουμε αιθέρια έλαια.
Θα είστε πάντα σε επαφή με τον θεραπευτή σας, για να τον ενημερώνετε για την πίεση(λιγότερη ή περισσότερη), αν κρυώνετε, αν σας ενοχλεί η μουσική και οτιδήποτε χρειάζεστε.Είναι δικαίωμα σας αν θέλετε να μιλάτε κατά τη διάρκεια της θεραπείας, θα απαντήσουμε με χαρά σε όποια απορία έχετε Τα αιθέρια έλαια και το αμυγδαλέλαιο είναι Ελληνικά προϊόντα.

8. Μετά τη θεραπεία: Σας συνιστούμε μετά από κάθε θεραπεία να πίνετε πολύ νερό για την υπόλοιπη διάρκεια της μέρας για να αποτοξινωθεί ο οργανισμός σας. Καλό θα ήταν να ξαπλώσετε ή να αφήσετε κάποιο χρόνο μέχρι την επόμενη σας δραστηριότητα ώστε να νιώσετε και να απολαύσετε τα οφέλη της θεραπείας και της χαλάρωσης. Να είστε καλά ντυμένοι και να μην εκτίθεστε σε κρύα ρεύματα.