Παραδοσιακό Ταϊλανδέζικο Μασάζ

"καλή υγεία και μακροζωία"

Το παραδοσιακό Thai αποτελεί μία από τις πιο αρχαιές μεθόδους ολιστικής θεραπευτκής. Με περισσότερα από 2000 χρόνια Ιστορία , η προέλευση της μεθόδου συνδέεται με τα Βουδιστικά μοναστήρια της Βόρειας Ταϊλάνδης.
Στο Thai μασάζ χρησιμοποιούμε ένα συνδυασμό πολλών και διάφορων τεχνικών όπως διατάσεις, πιέσεις σε ενεργειακά κέντρα και κανάλια . Οι τεχνικές αυτές εφαρμόζονται χρησιμοποιώντας τις παλάμες, τους αντίχειρες , τους πήχεις , τους αγκώνες , τα γόνατα , τα πέλματα, αλλά και όλο το σώμα.
Στο παραδοσιακό Thai μασάζ , εφαρμόζοντας πιέσεις ή διατάσεις στα σημεία αυτά των καναλιών οδηγεί στην απελευθέρωση του ενεργειακού μπλοκαρίσματος και στην επαναφορά ροής. Αυτό με τη σειρά του οδηγεί στην μείωση ή στην εξαφάνιση του πόνου.
Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της άσκησης του Παραδοσιακού Thai μασάζ είναι το πολύ εντυπωσιακό των κινήσεων, πιέσεων και διατάσεων που επιταχύνονται με πολύπλοκα κλειδώματα , λαβές και κινήσεις μοχλισμού των δύο σωμάτων που εμπλέκονται στην συνεδρία.
Βελτιώνεται η κυκλοφορία του αίματος και της ενέργειας στο σώμα και όταν αυτό συμβεί, τότε έχουμε σταθερή καλή υγεία και μακροζωία.
Ο δέκτης κατά την ώρα της συνεδρίας φοράει άνετα ρούχα και είναι ξαπλωμένος σε βαμβακερό στρώμα.

Διάρκεια συνεδρίας: 60΄ λεπτά.

Οφέλη του Thai μασάζ

  Εξισορρόπηση της ενέργειας (CHI)
  αύξηση της ευλυγισίας των μυών
  αύξηση της κινητικότητας των αρθρώσεων
  βελτίωση της στάσης του σώματος
  αίσθηση ευεξίας
  χαλάρωση του σώματος
  ηρεμία συναισθήματος και νου