Κάνω μασαζ γιατί:

Το μασάζ μπορεί να είναι (και) φάρμακο
Μελέτη έδειξε ότι τονώνει το ανοσοποιητικό σύστημα και βελτιώνει την ισορροπία των ορμονών του οργανισμού Ακόμη και το πιο ήπιο μασάζ είναι ικανό να μας προσφέρει κάτι πολύ περισσότερο από άμεση χαλάρωση.

Μασάζ – πηγή χαλάρωσης και ευεξίας
Για αρκετό κόσμο, το σωστό επαγγελματικό μασάζ θεωρείται ως η μόνη θεραπεία που μπορεί πραγματικά να μας ξεκουράσει από μία δύσκολη μέρα και να μας αναζωογονήσει σωματικά και ψυχικά.

Φυσικό παυσίπονο το μασάζ
Ενα απολαυστικό μασάζ επιτυγχάνει πολύ περισσότερα από την απλή χαλάρωση των μυών: σύμφωνα με καναδούς επιστήμονες δρα ως φυσικό παυσίπονο καθώς μιμείται τη δράση αντιφλεγμονωδών φαρμάκων σε μοριακό επίπεδο, περιορίζοντας έτσι τις φλεγμονές.

Εκπληκτικά οφέλη για την υγεία του Μασάζ
Μασάζ έχει χρησιμοποιηθεί ως θεραπεία για την ευκολία του ανθρώπου πόνους και τους πόνους και να δημιουργήσουμε χαλάρωση για χιλιάδες χρόνια.

Σκοπός μας είναι:

    velos Πρωτίστως η βελτίωση της υγείας σας.

    velos Να αποτελούμε την ποιοτική επιλογή στην παροχή υπηρεσιών που έχετε επιλέξει.

    velos Nα καλυτερέψουμε την δική σας υγεία, έχοντας δει τα ευεργετικά αποτελέσματα των θεραπειών μας σε προσωπικό επίπεδο.

    velos Να δικαιώνουμε και να διευρύνουμε την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια με τις επιλογές μας και την καθημερινή μας πρακτική.

Υπόσχεσή μας είναι να:

velos ενημερωνόμαστε και να εμπλουτίζουμε τις γνώσεις μας, ώστε να προσεγγίζουμε και να ικανοποιούμε όλες τις ανάγκες σας με τον καλύτερο τρόπο.

velos σεβαστούμε την διαφορετικότητα και την μοναδικότητά του κάθε ανθρώπου και να προσαρμόζουμε τις τεχνικές μας σε κάθε σας ανάγκη.

velos σας συμβουλεύουμε για να έχουν διάρκεια τα οφέλη της θεραπείας στην καθημερινότητά σας.

velos είμαστε δίπλα σας και να ακούμε με προσοχή για όποιο θέμα σας απασχολεί.

Βασική μας υπόσχεση είναι ότι θα βιώσετε μία μοναδική εμπειρία χαλάρωσης, αποτοξίνωσης και αναζωογόνησης.

Το προσωπικό μας

Αντωνίνα Σκοπίντσεβα

Ιδιοκτήτρια και υπεύθυνη του Κέντρου. Massage therapist, εναλλακτική θεραπεύτρια και σύμβουλος εναλλακτικής θεραπείας και ομορφιάς.
Απόφοιτη της σχολής Life Therapy Academy στους εκπαιδευτικούς κύκλους "Ολιστικό Μασάζ" και "Ρεφλεξολογία" στη Θεσσαλονίκη.
Έχει παρακολουθήσει και έχει ολοκληρώσει με επιτυχία τους εκπαιδευτικούς κύκλους σεμιναρίων του Alexander Detkov.
Έχει εργαστεί ως massage & beauty- therapist σε Spa και έχει συνεργαστεί ως εξωτερικός συνεργάτης με γνωστή αλυσίδα ξενοδοχείων.

Περισσότερα

Κούλα Μπιζεργιαννίδου

Iδρυτής του Κέντρου και εσωτερικός συνεργάτης.
Massage Therapist, Εναλλακτική θεραπεύτρια , Ρεφλεξολόγος.
Σπούδασε νοσηλευτική και εργάστηκε ως νοσηλεύτρια σε νοσοκομείο εναλλακτικών θεραπειών στην Τασκένδη.
Απόφοιτη της σχολής Life Therαpy Academy στους εκπαιδευτικούς κύκλους "Ρεφλεξολογία", μετεκπαιδευτικά σεμινάρια στην Ρεφλεξολογία, συμπληρωματικά σεμινάρια Ρεφλεξολογίας "Reflegology workshop Round Aboyt Stress" των Dorthe Krogsgaard & Peter Lund Frandsen, Reflegology & Meridien Therapy (Ρεφλεξολογία και γονιμοποίηση) της Inge Dougans. SuJok Therapy του Τeovanovic Mladen.

Περισσότερα

Κέντρο Ολιστικής Φροντίδας

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να συνεχίσετε ή να αρχίσετε να κάνετε κάποιες από τις συνεδρίες μας και δεν βρίσκεστε στον Αλεξανδρούπολη ή έχετε μετακομίσει πρόσφατα σε άλλη πόλη, μπορούμε να σας συστήσουμε θεραπευτές μέσω του Σωματείου Ελλήνων Ρεφλεξολόγων ανά την Ελλάδα ή Massage-Beauty Therapists μέσω δικτύωσης μας μέσω των σχολών και των σεμιναρίων που έχουμε παρακολουθήσει.

Περισσότερα