Είπαν για μας

“Ένα από τα πράγματα που απολαμβάνω πλέον, εκτός από ταξίδια μου είναι το μασάζ μαζί σας. Θα έλεγε κανείς πως με μεταφέρετε εκτός τόπου και χρόνου αλλά με την καλή έννοια. Πως τα καταφέρνετε και δεν καταλαβαίνω πως περνάει αυτή η ώρα είναι απορίας άξιο. Σας ευχαριστώ....”

Μαρία Χ.
Περισσότερα

Τα πρότυπα μας:

Ταϊλανδέζικο πρότυπο. Παραδοσιακό Ταϊλανδέζικο Μασάζ (Thai Massage) Το παραδοσιακό Thai αποτελεί μία από τις πιο αρχαιές μεθόδους ολιστικής θεραπευτκής

Σουηδικό πρότυπο . Το Σουηδικό Μασάζ είναι μια από τις πιο γνωστές μορφές του Μασάζ και βασίζεται στις μαλάξεις των μυών από το κεφάλι μέχρι τα πόδια με διάφορους τρόπους

Παραδοσιακής Κινέζικής Ιατρικής
.Το Shiatsu είναι μία Γιαπωνέζικη εφαρμογή της Παραδοσιακής Κινέζικής Ιατρικής και η ακριβής μετάφραση της λέξης σημαίνει "πίεση με τα δάχτυλα".

Aρχαίας Ινδίας,
καθώς επίσης και τουπολιτισμου των Μάγιας (Μασάζ με ζεστές πέτρες)

Aρχαιοελληνικά πρότυπα (Αγιουρβεδικό μασάζ)
Ιπποκράτης, ο σημαντικότερος εκπρόσωπος της αρχαιοελληνικής Ιατρικής, είχε εμπνευστεί από την αγιουρβεδική διδασκαλία.

Ειδική προσφορά

Μείνατε ευχαριστημένοι από τις θεραπείες μας και θέλετε να τις προτείνετε σε αγαπημένα σας πρόσωπα;
Μπορείτε να τις προσφέρετε στα αγαπημένα σας πρόσωπο σε μορφή δωρο-κάρτας για περιστάσεις όπως:

  Γενέθλια
  Ονομαστική εορτή
  Δώρο γάμου, προετοιμασία προσώπου και σώματος για την νύφη
  Δώρο γάμου για περιποίηση και προετοιμασία γαμπρού
  Δώρο επετείου
  Δώρο για την γιορτή Αγ. Βαλεντίνου, ή για οποιαδήποτε περίσταση κρίνετε απαραίτητο.

  Δώστε την ευκαιρία να δοκιμάσουν οι αγαπημένοι σας την εμπειρία της χαλάρωσης , της ευεξίας και της υγείας Κερδίζοντας έκπτωση 25% για κάθε δεύτερη συνεδρία και βγείτε διπλά κερδισμένος(-η).
  *Η προσφορά ισχύει για συγκεκριμένες θεραπείες

Επιλέξτε εμάς γιατί:

  velos Έχουμε πιστοποιημένες και αναγνωρισμένες γνώσεις για κάθε θεραπεία που σας παρέχουμε.

  velos Έχουμε εκπαιδευτεί και μετεκπαιδευτεί στις εξειδικευμένες θεραπείες μας.

  velos Έχουμε κατάλληλα εξοπλισμένο χώρο τον οποίο έχουμε δημιουργήσει με αγάπη και να εξυπηρετεί τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη.

  velos Έχουμε πείρα και εμπειρία ώστε να αντιμετωπίζουμε την κάθε περίσταση/κατάσταση ξεχωριστά με λεπτό και πάνω απ'όλα διακριτικό τρόπο.

  velos Ξέρουμε και αγαπάμε τη δουλειά μας.

Το ξέρατε αυτό;

Το Shiatsu είναι μία Γιαπωνέζικη εφαρμογή της Παραδοσιακής Κινέζικής Ιατρικής και η ακριβής μετάφραση της λέξης σημαίνει '' πίεση με τα δάχτυλα''.


Θεμελιώδες στοιχείο του συστήματος- όπως και κάθε άλλης εφαρμογής που βασίζεται στην Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική- αποτελεί η έννοια του ΚΙ (ή CHI ή QI), της ζωτικής ενέργειας του ανθρώπου, που τρέφει και διατηρεί όλα τα συστήματα του οργανισμού σε λειτουργική κατάσταση ρέοντας στο σώμα μέσα από ένα σύστημα ενεργειακών καναλιών που ονομάζονται μεσημβρινοί.
Όταν λοιπόν το chi είναι στάσιμο ή είναι ελλειπές, έχουμε εκδηλώσεις ανισορροπίας και συμπτώματα ασθένειας. Θεμελιώδες στοιχείο του συστήματος- όπως και κάθε άλλης εφαρμογής που βασίζεται στην Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική- αποτελεί η έννοια του ΚΙ (ή CHI ή QI), της ζωτικής ενέργειας του ανθρώπου, που τρέφει και διατηρεί όλα τα συστήματα του οργανισμού σε λειτουργική κατάσταση ρέοντας στο σώμα μέσα από ένα σύστημα ενεργειακών καναλιών που ονομάζονται μεσημβρινοί. .......................

Περισσότερα

Λίγα λόγια για μας

Το Κέντρο Ολιστικής Φροντίδας είναι ένας χώρος που δημιουργήθηκε για να προσφέρει υγεία, χαλάρωση και ευεξία.
Λειτουργεί στην πόλη της Αλεξανδρούπολης από το 2006 και έχει καταφέρει να μυήσει μέχρι σήμερα αρκετούς στον κόσμο της εναλλακτικής θεραπείας.
Με πιστοποιημένες γνώσεις από το έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό, σκοπός του είναι να βοηθήσει όλο και περισσότερο κόσμο ώστε να μπορέσει να αντεπεξέρχεται στην καθημερινότητα όσο δύσκολη και αν φαίνεται να γίνεται αυτή μέρα με τη μέρα.

Είμαστε αρκετά περήφανοι που μέχρι σήμερα η διαφήμισή μας είναι οι ίδιοι οι πελάτες μας.