Γνωριμία

gnorimia

O Σκοπός μας είναι:

Πρωτίστως η βελτίωση της υγείας σας.

Να αποτελούμε την ποιοτική επιλογή στην παροχή υπηρεσιών που έχετε επιλέξει.

Nα καλυτερέψουμε την δική σας υγεία, έχοντας δει τα ευεργετικά αποτελέσματα των θεραπειών μας σε προσωπικό επίπεδο.

Να δικαιώνουμε και να διευρύνουμε την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια με τις επιλογές μας και την καθημερινή μας πρακτική.

Υπόσχεση μας είναι:

Να ενημερωνόμαστε και να εμπλουτίζουμε τις γνώσεις μας, ώστε να προσεγγίζουμε και να ικανοποιούμε όλες τις ανάγκες σας με τον καλύτερο τρόπο.
Να σεβαστούμε την διαφορετικότητα και την μοναδικότητά του κάθε ανθρώπου και να προσαρμόζουμε τις τεχνικές μας σε κάθε σας ανάγκη.
Να σας συμβουλεύουμε για να έχουν διάρκεια τα οφέλη της θεραπείας στην καθημερινότητά σας.
Να είμαστε δίπλα σας και να ακούμε με προσοχή για όποιο θέμα σας απασχολεί.

Βασική μας υπόσχεση είναι ότι θα βιώσετε μία μοναδική εμπειρία χαλάρωσης, αποτοξίνωσης και αναζωογόνησης.

.

Antonia

Αντωνίνα Σκοπίντσεβα

Ιδιοκτήτρια και υπεύθυνη του Κέντρου. Massage therapist, εναλλακτική θεραπεύτρια και σύμβουλος εναλλακτικής θεραπείας και ομορφιάς.
Απόφοιτη της σχολής Life Therapy Academy στους εκπαιδευτικούς κύκλους "Ολιστικό Μασάζ" και "Ρεφλεξολογία" στη Θεσσαλονίκη. 
Έχει παρακολουθήσει και έχει ολοκληρώσει με επιτυχία τους εκπαιδευτικούς κύκλους σεμιναρίων του Alexander Detkov.
Έχει εργαστεί ως massage & beauty- therapist σε Spa και έχει συνεργαστεί ως εξωτερικός συνεργάτης με γνωστή αλυσίδα ξενοδοχείων.

kp

Κούλα Μπιζεργιαννίδου

Iδρυτής του Κέντρου και εσωτερικός συνεργάτης. 
Massage Therapist, Εναλλακτική θεραπεύτρια , Ρεφλεξολόγος.
Σπούδασε νοσηλευτική και εργάστηκε ως νοσηλεύτρια σε νοσοκομείο εναλλακτικών θεραπειών στην Τασκένδη.
Απόφοιτη της σχολής Life Therαpy Academy στους εκπαιδευτικούς κύκλους "Ρεφλεξολογία", μετεκπαιδευτικά σεμινάρια στην Ρεφλεξολογία, συμπληρωματικά σεμινάρια Ρεφλεξολογίας "Reflegology workshop Round Aboyt Stress" των Dorthe Krogsgaard & Peter Lund Frandsen, Reflegology & Meridien Therapy (Ρεφλεξολογία και γονιμοποίηση) της Inge Dougans. SuJok Therapy του Τeovanovic Mladen.

 

 

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να συνεχίσετε ή να αρχίσετε να κάνετε κάποιες από τις συνεδρίες μας και δεν βρίσκεστε στον Αλεξανδρούπολη ή έχετε μετακομίσει πρόσφατα σε άλλη πόλη, μπορούμε να σας συστήσουμε θεραπευτές μέσω του Σωματείου Ελλήνων Ρεφλεξολόγων ανά την Ελλάδα ή Massage-Beauty Therapists μέσω δικτύωσης μας μέσω των σχολών και των σεμιναρίων που έχουμε παρακολουθήσει.