Είπαν για μας


Από πολύ μικρή θυμάμαι να έχω πρόβλημα δυσκοιλιότητας αλλά δεν το είχα συνειδητοποιήσει γιατί θεωρούσα φυσιολογικό την επίσκεψη στην τουαλέτα μία φορά την εβδομάδα.
Μεγαλώνοντας όμως όλο αυτό το θέμα άρχισε να με ενοχλεί γιατί ένιωθα μονίμως φουσκωμένη,-αν και πάντα πρόσεχα τη διατροφή μου και είμαι τύπος που γυμνάζεται- δεν είχα διάθεση και όρεξη , ήμουν πεσμένη , είχα παρατηρήσει και κάποια σημάδια ακμής στο πρόσωπο.
Έκανα διάφορες θεραπείες για την ακμή αλλά το πρόβλημα εξακολουθούσε να υπάρχει.
Αργότερα παρατήρησα ενοχλήσεις στην μέση και στον αυχένα. Πήγα σε φυσικοθεραπευτή, έκανα κάποιες συνεδρίες αλλά τα αποτελέσματα ήταν μηδαμινά και όσο και να ανακουφιζόμουν μετά από λίγο καιρό το πρόβλημα επανερχόταν.
Έμαθα και συνήθισα να ζω με πόνο , ενοχλήσεις και φυσικά την δυσκοιλιότητα. Διάβασα σε ένα άρθρο για τα οφέλη της ρεφλεξολογίας και αναφερόταν ότι βοηθάει σε πεπτικά-δυσκοιλιότητας-ευερέθιστου εντέρου προβλήματα.
Τότε έπεσε και το φυλλάδιο του Κέντρου Ολιστικής Φροντίδας στα χέρια μου και έκλεισα την πρώτη μου συνεδρία. Από την πρώτη κιόλας συνεδρία είδα να γίνετε "δουλειά".
Έκανα συνολικά 10 συνεδρίες και πλέον είμαι τακτική με ημερήσια συχνότητα.
Έχω ξεφουσκώσει, κάτι ενοχλήσεις που είχα στη μέση έχουν εξαφανιστεί έχει καθαρίσει το πρόσωπό μου και το βασικότερο, έχει αλλάξει πάρα πολύ η διάθεσή μου! ''”

Νικολέτα 29 ετών

Είπαν για μας

Το πρόβλημά μου; Ρήξη μινίσκου και ορμονολογικές διαταραχές,στρες και αυπνίες..Οι συνεδρίες λεμφικού μασάζ μαζί με τη ρεφλεξολογία ήταν ο λόγος που η αποκατάσταση στο γόνατό μου έγινε τόσο γρήγορα!
Μαζί με άλλες δυσλειτουργείες μυοσκελετικές λόγω του προβλήματος που είχα, ο συνδυασμός των χειρισμών αυτόν στο σώμα μου είχαν τόσο ισχυρές κ ευεργετικές ιδιότητες!
ο πόνος σχεδόν σταμάτησε στις αρθρώσεις μου και ομαλοποιήθηκε η έμμηνος ρήση και η πόνοι πριν αυτή! Επίσης βελτιώθηκε αισθητά η όψη του δέρματος μου, το οίδημα και η κυταρίττιδα υποχώρησαν με τη λεμφική μάλαξη! Το στρες μειώθηκε και φυσικά άρχισα να κοιμάμε καλύτερα!
Ένα τεράστιο ευχαριστώ στο Κέντρο Ολιστικής Φροντίδας, για της μοναδικές στιγμές χαλάρωση;ς και ευεξίας...

Σύλβια Μ. 25 ετών

Είπαν για μας

Προσωπική εμπειρία
"Στην ηλικία των 16-17 ετών περίπου θυμάμαι έβλεπα τηλεόραση και ξαφνικά "μαύρισε" το ένα μου μάτι, έβλεπα χιόνια και όσο περνούσε η ώρα αυτό σταδιακά εξαφανιζόταν και τη θέση του έπαιρνε ένας τρελός πονοκέφαλος και αναγούλα.
Κανένα παυσίπονο δεν βοηθούσε, μόνο ο εμετός που ερχόταν μετά από λίγο και αυτός με τη σειρά του. Δεν το πάθαινα συνέχεια αυτό, άλλοτε γινόταν καθημερινά και άλλοτε έκανε μήνες να εμφανιστεί. όταν εμφανιζόταν όλο έλεγα θα πάω σε γιατρό και όταν εξαφανιζόταν απλά το άφηνα να περάσει έτσι.
Έχω κάποια φωτοευαισθησία στα μάτια και αστιγματισμό και έλεγα οφείλεται σε αυτό. Δεν είχα ασχοληθεί ακόμα με τις εναλλακτικές θεραπείες και το μόνο που έκανα είναι να ψάχνω να βρω τι μπορεί να είναι.
Βρήκα τότε ένα άρθρο που έγραφε για "ημικρανίες με αύρα",αυτό ακριβώς είχα και δεν μπορούσα να το εξηγήσω! Εκείνο το διάστημα η μητέρα μου μόλις είχε παρακολουθήσει το σεμινάριο SUJOK therapy και εφάρμοσε τις τεχνικές σε μένα. Ούτε 5' πήρε για το κάθε χέρι ώστε να μου πιέσει τα αντίστοιχα σημεία, και κάναμε κάποιες τεχνικές ρεφλεξολογίας αυτιών , έχουν περάσει 4 χρόνια και δεν μου έχει εμφανιστεί ξανά. Το μόνο που έχει απομείνει από τον πονοκέφαλο και την ημικρανία είναι η δυσάρεστη ανάμνησή της.
Έκτοτε προσπαθώ να κάνω διάφορες θεραπείες ασχέτως αν έχω κάποιο πρόβλημα υγείας ή κάποια ενόχληση,εννοείται πως σε σοβαρά θέματα πάντα πηγαίνω σε γιατρούς και κάνω όλα τα chek-up ανά 6μηνο και αυτό γιατί είμαι της άποψης του "Προσέχω για να έχω". Η χαλάρωση, η ευεξία και η τόνωση που έχει ο οργανισμός μου και το σώμα μου, η αλλαγή στην διάθεσή μου μετά από κάθε συνεδρία δεν την έχει πετύχει καμία φαρμακευτική θεραπεία.


Αντωνίνα 28 ετών

Eίπαν ............